nedelja, junij 25, 2006

Live Messenger

Postal sem ponosni uporabnik novega Plus dodatka za Live Messenger. Saj ne, da je nekaj presenetljivo novega od prejšnje različice in očitno tudi ne vreden, da bi čakal do jutra, ko je (po našem času) menda stran začela delati. Važno je, da ga imam.

Čeprav, spet mi bo nič kaj koristil. Danes zvečer spet grem v Ljubljano, kjer bom (kot že par let ) pogrešal predvsem broadband in pa poleti klimo. Kot lahko preberete celo v naslovu, nekdo tam zgoraj me nima pretirano rad. Stanovanje imam najeto 2297 metrov (po njihovih internih podatkih) zračne linije od Telekoma Slovenije, pa vendar mi zaradi "tehničnih težav" ne morejo omogočiti normalne povezave. Eden od kabelskih operaterjev, ki pokriva področje, pa tudi hoče skoraj pol povprečne plače za priklop (napeljave, da ne bo pomote, ker tudi tega nimam). Na trenutke se počutim kot pravi Robinzon. Urbani.

Po eni strani komaj čakam, da grem v službo in si najamem nekaj spodobnega, pa če tudi bom nekomu, ki ima preveč, plačeval del hipotekarnega kredita. Bom vsaj živel 21. stoletja normalno življenje.

Ja, tudi takšni državi, vse najboljše za 15 let.

Ni komentarjev: