sreda, julij 05, 2006

Še 30 ur

Danes sem gledal še zadnjo tekmo tega svetovnega prvenstva. Čez malo več kot 30 ur grem na drugo stran sveta, in se selim 10 časovnih pasov, kar pomeni, da bodo tekme ob sedmih zjutraj po lokalnem času. Komu se pa da vstajati sredi noči, nogomet gor ali dol...

Glede tekme pa, žal mi je za Portugalce, predvsem zaradi naših portugalskih prijateljev, vendar sem navijal za Francoze. Igrali so lepše in imeli malo več sreče. Zmaga pa vseeno tisti, ki da več golov in nič drugega. V finalu pa bom vsekakor navijal za Francoze, ker s podarjenimi streli z bele točke pač ne moreš priti do naslova.

Pa še ena cvetka: premier Janša je danes prvaka LDS označil za nerodnega slona v trgovini s porcelanom. Premierju bi sam predlagal ogledalo, kajti, če kdo kadruje bolj nerodno kot sam, potem naj me streli belega dne zadane strela. Verjamem, da mora izpolnjevati obljube lobijem in vsem, ki so ga pripeljali do mesta, kjer je, ampak saj ni potrebno, da to dela tako očitno. Premier, politična prefinjenost, to mu manjka. Čeprav je od zalezavega upornika z Metelkove kar odrasel.

Ni komentarjev: