sobota, november 25, 2006

Kretenizmi naše države v praksi

Saj ne vem, ali je bolje uporabiti termin kretenizem ali debilizem pa vse pogruntavščine naše preljube vlade. Spisek treh najbolj nepraktičnih idej:

  • Strategija za povečanje rodnosti. Pustimo dejstov, da je tako kot romska "problematika" povzročila razkol na desnici in da bo minister pravično "odstopljen". Namesto, da se ukvarjajo z oblačili, naj poskrbijo za materialne in socialne vidike mlajše generacije.
  • Evrokalkulatorji. Srednja generacija jih verjetno niti ne bo uporabljala, starejša pa jih ne bo znala. Projekt, kjer je nekdo zaslužil (uradno) 300.000 €, še nekdo drug pa mastno provizijo, je metanje denarja v zrak.
  • Posladek je pa popis nepremičnin. Ob tem se samo izgubljajo živci, nihče ni pomislil na to, kako bodo to naredili starejši, ki živijo sami, koristi pa tako ne bo.
Srčno upam, da bodo na naslednjih volitvah neumne konzervativne (da ne rečem direktno desne) ovce imele toliko pameti, da bodo videle, kakšne debilne poteze je v tem mandatu storila vlada. Ob vsem si v naslednjem mandatu še mesta opozicije ne zasluži.

2 komentarja:

trik pravi ...

kaj pa je narobe s popisom nepremicnin?
sej ce neznas, poklices pa ti drugi pridejo popisat?
vsaj kle je tko...

DrMinistr pravi ...

En aplavz za Drobniča in njegovo strategijo povečanja rodnosti!

Kaj mu res ni jasno, da nismo več v srednjem veku...