nedelja, april 13, 2008

Nič več...

...ne bom prakticiral teka ob najbolj bizarnih urah na neosvetljeni Poti spominov in tovarištva. Če ker verjeti zapisu v tedniku Dobro jutro, ki pravi, da si rekreativci, posebej še sprehajalci in tekači, lahko še letos na delu poti med Koseškim bajerjem in Brdom obetajo osvetlitev te poti.

Glede na vse neprijetnosti, če se skromno izrazim, ki se mi zadnje čase dogajajo, pa prav neverjetno moje ideje in želje, ki so povezave z rekreacijo, postajajo načrt ali resnica. Tako so dobrih 14 dni po tem, ko sem razmišljal, kako bi prijal urejen pločnik med Kemofarmacijo in Estom, uredili tega, sedaj se nam obeta osvetljava "elitnega" dela PST, naslednji korak pa bo verjetno povezan z ureditvijo študentskega kampusa ob biotehniški fakulteti. Tako počasi Brdo res postaja verjetno najlepši del Ljubljane, z zelenjem, bližino mesta in dostopom na avtocesto. Ko bo narejen še šentviški predor, bo še Krvavec samo par minut stran.

O simbolnem pomenu PST-ja, ki ga čedalje bolj opažam in o tem, kako si lahko vsak korak po tej poti razlagamo kot nov žebelj v krsto določenega paranoika, pa kdaj drugič.

Ni komentarjev: