ponedeljek, december 22, 2008

Priprava ali vzlet?


Staten Island, New York, maj 2008

Med zgornjima slikama se ne morem odločiti, katera boljše izpade (potrebna je seveda še dodatna obdelava izbrane). Zato predlogi dobrodošli.In še stavek ali dva za vse, ki redno berete te zapise. Iz statistike vidim, da nekateri precej pridno preverjate, kaj se novega pojavi v tem dnevniku. In dejstvo je, da se zadnje bolj kot ne nič. Enostavno nimam konkretne ideje, kaj bi napisal, poleg tega pa konkreten del časa vzamejo služba, ki je bila od začetka novembra precej intenzivna, ter od mrtvih vstale obveznosti podiplomskega študija.

In ker se zadeve kaskadno podirajo, tudi nima smisla, da jim sploh posvečam več kot minimalno pozornosti. Glavni projekt je zaradi prednovoletne evforije, gospodarske krize in (kako sebično) mojega dopusta in "polletne vljudnostne" politike preložen na najprej konec marca. 2009, da ne bo pomote. Prej je pač potrebno urediti kratkoročne cilje, potem pa razmisliti o planu za naslednje leto. Ali pa se prilagoditi situaciji, ko ta nastopi. Tako ali tako je dejstvo, da neuresničenje načrta, ki si ga nisi postavil, ni neuspeh. Popolni win-win.


(Tisti, ki vas srbi tipkovnica, da bi napisali kaj sočnega na del pod črto, naj ostane pri tem. Ne bi rad, da se kateri od komentarjev "izgubi".)

Ni komentarjev: